0

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι Techperts σας δίνουν το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας να επιστρέψετε όλα ή μέρος των προϊόντων που αγοράσατε καθώς και να κάνετε αλλαγή προιόντος/ων. Και στις δύο περιπτώσεις θα επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προιόντων. Μετά την πάροδο των 14 ημερών δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

 

Οροι Επιστροφής:

1. Να υπάρχει έγγραφη ενημέρωση εκ μέρους σας για τη πρόθεση και τους λόγους επιστροφής με email στο [email protected].

2. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

3. Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως όταν το παραλάβατε.

4. Να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία κατά την αποστολή ώστε να προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.

5. Αν το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο (πχ σπασμένο) η ζημιά επιβαρύνει τον αποστολέα

 

Σε περίπτωση αποδοχής της επιστροφής η εταιρεία μας θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων σας εντός (7) επτά εργάσιμων ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στην τραπεζική σας κάρτα.

Οι Techperts διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής, περίπτωση κατά την οποία τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.

 

Ανάλυση χρεώσεων:

  • Επιστροφή του συνόλου της παραγγελίας ή μέρους της πραγματοποιείται μετά από επικοινωνία μαζί μας. Χρεώνεστε τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής καθώς και την αντικαταβολή εφ'όσον υπάρχει. Η επιστροφή χρημάτων παργματοποιέιται από εμάς εντός 7 εργάσιμων ημερών. Το ποσό επιστροφής είναι ίσο με την Αξία των προιόντων προς επιστροφή (Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα Αποστολής ή/και Αντικαταβολής εφ'όσον αυτά υπήρχαν στην αρχική παραγγελία) 

  • Επιστροφή του συνόλου της παραγγελίας ή μέρους της και αντικατάσταση με άλλον/ους κωδικό/ούς πραγματοποιείται μετά από επικοινωνία μαζί μας. Χρεώνεστε τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής καθώς και την αντικαταβολή εφ'όσον υπάρχει. Το διαθέσιμο ποσό για συμψηφισμό είναι ίσο με την Αξία προιόντων προς αλλαγή (Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα Αποστολής ή/και Αντικαταβολής εφ'όσον αυτά υπήρχαν στην αρχική παραγγελία, καθώς επίσης και τα έξοδα Αποστολής ή/και Αντικαταβολής για την καινούρια αποστολή).